MicrosoftTeams image 3

“Målet med alla våra kunder är att ge dem de rätta förutsättningarna för att lyckas med sitt arbete. Vi tar hand om det komplexa och gör det enkelt, för att våra kunder ska kunna göra det de är bra på och fokusera på innovation.”

Tord Ringenhall, VD Taipuva.

Taipuvas vision är att vara en långsiktig partner för deras kunder och partners. I över 10 års tid har de varit återförsäljare för Polarion och partner med Siemens Digital Industry Software i 6 år. Taipuva har genom sin djupa kompetens inom systems engineering tillfört stort värde för deras kunder i Norden och fått dem att utvecklas. Tack vare gott samarbete och som högt värderad partner med goda resultat får Taipuva nu titeln Gold Partner. 

“Jag är otroligt glad över vårt teams hårda arbete som har lett oss till denna milstolpe. Polarions lösning har kommit att bli en a de facto standard inom medicinsteknisk industri och har även vunnit populäritet i andra områden inom systemteknik. Jag är tacksam över våra fantastiska kunder som rekommenderat oss till användare. I framtiden, ser vi fram emot att göra ders företag ännu mer lönsamma än tidigare, med vår expertis och våra lösningar.”


Pasi Ahola, Grundare av Taipuva.

För att tilldelas titeln Gold Partner krävs en hög standard av prestation, kompetens och kvalité. Något som Taipuva ständigt arbetar för som både partner och återförsäljare. Inom partnerskapet genomsyrar framgång gällande både kontinuerlig utveckling av processer och ett driv av att göra jobbet enkelt, effektivt och roligt.

“Vi är otroligt glada och stolta över Taipuva teamet. De är praktexempel på hur en expertpartner ska arbeta och det finns en hög nivå av tillit gällande både samarbetet och Taipuva som företag.”

.Jonathan Stjernlöf, Director of Sales Nordics på Siemens Digital Industry Software.

Taipuva

Taipuvas ambition är att göra verklighet av bättre, mer effektivt och roligare arbetssätt. De är experter på metodik i områden såsom produktutveckling och projektledning – kombinerat med gedigen förståelse för industrispecifika utmaningar och kunskap om digitala verktyg. 

För mer information, kontakta

Tord Ringenhall, CEO, Taipuva Consulting AB

Website Design: Bermuda