Om oss

Taipuva är experter på metodik inom produktutveckling, processhantering och projektledning. Sedan 2011 har vi främjat ett mer proaktivt sätt att arbeta strukturerat med kravhantering och standarder för tekniska produkter och projekt. Med säkerhet, kontinuitet och transparens som grundpelare möjliggör vi hållbar produktutveckling och långsiktig kvalitet.

VÅR IDÉ

Med våra metoder löser vi det största problemet som våra kunder möter i det praktiska arbetet kring att projektera och dokumentera processer – effektiviteten. Grundtanken är att slippa uppfinna hjulet i varje nytt projekt, när faktum är att 60-90 % av all dokumentation, krav, tester och risker kan återanvändas. Det gör både projekten säkrare och får produkten snabbare från idé till marknad.

Taipuva GrafikTillWebben ComponentsOfACapability 1 1

“En bra process är den som alla följer utan att veta om det, men alla vet att det är så man gör – samtidigt som de säger ’jag tänker inte följa någon krånglig process’”.

Ola Larses, Konsult Taipuva

Polarion

Polarion är plattformen där företag kan arbeta proaktivt och samla och hanterar allt underlag för en produkt/ett projekt på ett och samma ställe. Med en övergripande lösning ges större kontroll över hur olika delar av projektet är sammanlänkade under hela processen, samtidigt som företaget får en naturlig dokumentation under projektets gång.

Fördelar

 • Förebygger risker
 • Sparar tid och resurser
 • Kortare startsträcka för nya projekt
 • Spårbarhet och transparens genom processen
 • Hanterar krav och regulationer
 • Följer standarder
 • Kontinuerlig dokumentation

Så fungerar det 

 1. Startfas
  I tre månader får du som kund testköra Polarion för ett avgränsat område för att validera ditt behov och göra rätt anpassningar för företaget.
 2. Utrullning
  Är du nöjd implementerar vi verktyget bit för bit i företagets verksamhet, med de ändringar som önskas.

Våra kunder

Idag är vi leverantörer till flera av Nordens industriledare. Med kunder inom allt från medtech till automotive har vi fått stor kunskap om industrispecifika utmaningar inom respektive område. Arbetar ditt företag på en hårt reglerad marknad, eller har ni upptäckt fördelarna med att arbeta långsiktigt? Då är vi valet för er!

Some of our satisfied customers

Website Design: Bermuda