TaipuvaXnextedy 2

– Taipuva och NEXTEDY delar samma värderingar och fokuserar på att hitta fungerande lösningar på komplexa problem. Vi ser fram emot att få erbjuda lösningar till våra kunder  som innebär ett stort värde för både affär och användare, och som dessutom kan implementeras snabbt, säger Tord Ringenhall, VD för Taipuva.

Samarbetet mellan Taipuva och NEXTEDY började i samband med certifieringen för cybersäkerhet i bilar, ISO/SAE 21434. Certifieringen ställer höga krav på ett heltäckande arbetssätt för cybersäkerhet inom bilindustrin – med etablerade riktlinjer, processer och verktyg för att framåt kunna erbjuda cybersäkra fordon. Med den nya certifieringen, blir cybersäkerhet en hygienfaktor för att överhuvudtaget vara en aktuell aktör på marknaden.

Tack vare detta initiala samarbete blir Taipuva partner och återförsäljare av NEXTEDY power apps i Norden. Taipuva har bred erfarenhet av att anpassa och implementera NEXTEDYs lösningar och går att applicera på många olika branscher. NEXTEDYs lösningar är fullt integrerade med Polarion ALM. Med NEXTEDYs power apps får Polarion ett större kundvärde med produktliknande appar som ökar effektiviteten för användaren, förenklar användarupplevelsen och stärker din planering.

Om Taipuva

Konsultbolaget Taipuva, partner med Siemens Digital Industry Software och återförsäljare av Polarion och Mendix i Norden – arbetar med att implementering av strukturerad kravhantering och Systems Engineering metoder i kraftfulla verktyg. Med målet att uppnå effektivare projekt och snabbare produktutveckling med automatiserad spårbarhet.

Om NEXTEDY

NEXTEDY finns till för att ta sig an andras utmaningar – för att hjälpa till att möta dem genom att dela med oss ​​av våra långa och djupa erfarenheter, och naturligtvis för att få nya. Om vi ​​skulle behöva destillera vår filosofi och vårt förhållningssätt till ett kort uttryck, skulle det vara: WIN-WIN. Med NEXTEDY får du ut mer av Polarion med produktliknande appar för att öka användareffektiviteten, förenkla användarupplevelsen och optimera din planering. Våra experter har 16 års erfarenhet av design och implementering av olika processer samtidigt som de förblir anpassade till Polarions kärnprinciper.

Läs mer om Nextedy.

För mer information kontakta:

Tord Ringenhall
tord.ringenhall@taipuva.se

+46 72 525 56 65

Website Design: Bermuda